Demény, a kötsög

Blogbaugatás - Albert

“Szevasz Demény!

Köszi a lehetőséget, hogy egy percnyi hírnevet kaphatok! Amúgy a nevem Albert! Bírom a blogod! Nagy a pofád, mint Nekem. Még jó, hogy az életben nem szoktunk találkozni, biztos meggyepálnálak. Mondjuk utána meg sírva mennék a Gazdihoz, mert egy anyámasszonykatonája vagyok. De ez szigorúan maradjon köztünk! Köszke!
Persze mindig feszítek, a lányoknak nyomatni kell a PR-t, pláne, hogy a gazdi teljesen idiótára vágatja mindig a kabátomat! Most nézd meg ezt a képet! Oroszlán a farkam, a csajok meg behugyoznak a röhögéstől! Mondjuk mindegy! Már úgysincs tökön, de a bókok azért jól esnének!

1(kép1)

Külön hangsúlyozom, hogy végre egy eb, aki ki meri mondani, hogy a kaka evés mekkora királyság! Eddig csak a bokorban, titokban mertem majszolni, azt hittem gáz vagyok! Mióta Te trendet termetettél, én is büszkén vállalom! Gazdi múltkor meg is büntetett érte! Egy pillanatig bántam is a dolgot. Aztán egy héttel később megmutattam, hogy engem holmi fürdetéssel nem nevel le erről!

2

Amúgy az az igazság, hogy a Gazdi az én mindenem. Imádom és nem is nagyon hozok döntést nélküle. Kivéve, ha macskát kell üldözni, akkor baromira nem izgat, hogy ordít utánam! Amúgy szeretem a gazdit! Jóban-rosszban mellette állok, és bár néha nagyon haragszom rá, mert nem sétáltat eleget, azért mindig megbocsátok neki. Mégiscsak befogadott engem, amikor loncsos szőrú, magára hagyott eb voltam. Azóta mindig vele vagyok, még akkor se haragszom rá, amikor egyáltalán nem ér rá velem foglalkozni.

3

Arany szívem van, mert meg se érdemli részemről ezt a sok szeretetet ! De most már mindegy, ha így hozta a sors, hogy vele kell megosztanom az életem, hát megpróbálok belőle minden jót kihozni. A labdát elég jól el tudja dobni, és simizni is mindig szokott! Csak olyan szigorú velem néha… Mondjuk azt hozzá kell tenni az igazsághoz, hogy a higany kutyaf@sza hozzám képest! De most mit csináljak, ha szeretek izegni-mozogni?! Mégicsak vizsloid vérem van! Csak néha pihenek meg, de akkor mindig szorosan a gazdira tapadva!

4

Na, megyek Demény, mert hazaért a Gazdi!
Köszi mégegyszer! De aztán ne gyere az én futtatómra, mert megmutatom milyen fából faragtak!”

– Albert –

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!