Demény, a kötsög

Évértékelő izé

Kummer János fotója

Kummer János fotója

2013 úgy kerül be a történelem könyvekbe, mint az év, mikor Demény zupersztár lett. Ami nyilván hüjjjeség, mert én mindigis zupersztár voltam, csak ti tök bénák vagytok, és sok időbe telt, mire felfedeztetek. Na, de sebaj, mert most már itt vagyok, van vagy 12ezer őrült, deményista rajongóm, némelyik fanatikus vérdeményista, néhányan meg majd úgyis lekopnak, mert túl sokat posztolok, meg azt mondom, aki petárdázik, annak kicsi a pöcse, meg elmennek majd a trollok és az örök fröcsögők is, ami remek, mert inkább legyen 2ezer rendes kétlábú a falkámban, mint 100ezer idióta. Na, de ez az az este, mikor a kétlábúak szánalmassá isszák magukat, és örülnek, hogy még egy évvel öregebbek lettek. Nem tudom, mi van ezen ekkora móka, de sebaj, a szöszmöszt is túléltem, ez is el fog telni. Gazdi akart írni ma a blogba valami szenvelgőset, amilyet szokott, de elzavartam. Nanemár, hogy az év utolsó blogbejegyzése ne az én mancsom nyomát viselje???

koronás

Rágugliztam, mit szoktak ilyenkor mondani a nagyok, akik persze, mind kisebbek nálam. Alap. Az én évértékelő beszédem nem lesz olyan ömlengős, uncsi, és hazudni sem fogok, meg ígérgetni se. Minek? Úgyis az van, amit én akarok. Tetszik, nem tetszik. Szevasz.

Ebben az évben tök sok minden történt velem, de hát végülis mindent tudtok, mert az egész életem online. Azért elmondanám, hogy a deményizmus megváltoztatta az életemet. Nem csak a sok töpörtyű miatt, meg hogy vérrajongók sikongatnak az utcán, ha meglátnak, hanem mert még sosem kaptam ennyi szeretetet. Egy kutyának a szeretet a legtöbb, amit adhatsz. Egy gyepis fickónak, mint én…nos, a szeretet sosem lehet elég. Nemazé, mert Gazdi is szeret, de 12ezer ember kicsit meg tudja ezt többszörözni. Köszönöm nektek.

@ Állati Fotózás

@ Állati Fotózás

Facebook oldalam kezdetben csak mókának indult, ma már eszköz, hogy leigázzam a világot. Külön köszönet a caféblognak, hogy teret adnak eszméimnek, és az ő közvetítésükkel hódíthatom meg a népet! Mindezt úgy értem el, hogy leírtam nektek, hogyan kell a strandon viselkedni…és a “Ne kakálj, foss!” mondatom örökre szállóigévé vált.

1017239_482096271878714_1462342419_n

Nagyon sok havert szereztem ebben az évben, mondjuk, PótGazdi tökre nem fogadott szót, mert mondtam, hogy legalább száz ideiglenes kutyát vigyen nekem haza, erre kiszúrta az orrom néhány nyamvadékkal. És most komolyan, ha azt mondom nyamvadék, hát az nyamvadék.

DSC_0739-1

Piszkének az epilepszia miatt kábé egy agysejtje volt, és a labdázáson kívül nem nagyon tudtam vele mulatozni, szóval azon kívül, hogy mikor Gazdihoz vittük, úszhattam miatta a Balatonban, nos nagyon nem hiányzik.

IMG_20130611_015243

Reteszről mit is mondhatnék…sajnos, nem volt lehetőségem vele játszani, pedig én mindent megtettem, még listát is írtam róla, milyen rosszaságokra tanítom majd meg, ha meggyógyul…nem gyógyult meg.

IMAG0249

Mishka jóarc volt, bár kissé túl cuki. Olyan kétlábúaknak való, agylágyítósan cuki, aki semmi rosszat nem csinál, nem megy messzire, azonnal visszajön és cuki. Próbáltam én jól megrontani, de Táltos haveromék inkább gyorsan örökbefogadták, és persze, azóta is cuki. UNCSI.

IMG_20131016_094323

GatyaMatyit bírtam, de lássuk be, a kis traktoros szerkója miatt kezdett ám a babérjaimra törni…szóval, jobb is, hogy nem maradt nálunk túl sokáig. Még meg kellett volna harcolnom érte…Amúgy vele legalább áshattam, meg egyéb szörnyűségekre is rá lehetett venni, de ezeket már így utólag nem vallom be.

Page_1

Na, ne mondjátok, hogy fajgyűlölő lennék, hiszen, ha emlékeztek, mentettem egy macskát is. Demény, a macskamentő! A parkban sétálva találtam KisIzét, és persze nem hagytuk egyedül sírni a bokorban a kutyafalka mellett. Hazavittük. Iván némileg kitért a hitéből, meg Nagyi is. De KisIzének találtunk egy szuper deményista gazdit, és azóta nagyra nőtt…talán el is felejtett…ilyen az állatmentők sorsa…hálátlan.

Interjút adok a deményizmusról.

Interjút adok a deményizmusról.

Zupersztárságom miatt több cikket is írtak rólam, és voltam a rádióban is, aki nem hallgatta meg, kattintson I D E. Mondjuk, HüjeGazdi folyton elvette előlem a mikrofont. Most mégis, ki a Zupersztár, én vagy ő? Hö?

64542_515420_750x450

Majdnem benne voltam a Zikszfaktorban. Mindenesetre, elugattam róla a véleményemet.Sőt, felfedtem ezoterikussss képességeimet is, és lealáztam Osót.

antiosho

Szerencsére felfedeztek a fotósok is, Demény a zupermodell! Ami már csak azért is nagyszerű, mert szépségem nem való olyan minősíthetetlenül gagyi képekre, amiket Gazdi követ el…Mona Lisa se lenne nagy cucc, ha egy dilettáns csinálta volna, hö?

d33_34_alap

Perszepersze, a falka nem csupán belőlem áll, ti ugyanúgy részesülhettetek Bodza és Lázár napi kalandjaiban is. Bodza legfőbb üzenete erre az évre, hogy “Lehetne több a kaja…”, Lázár meg lássuk be, szottyadt kis s*ggével túl sokat nem tett a napjainkhoz, leszámítva, mikor horog akadt a szájába, és Gazdival a Dunaparton műtöttük, miközben aggódtunk, hogy leharapja-e a kezét…mivel adna töpit???

1240140_523704107717930_1481282845_n

Nyaraltam is, nyilván, alap. Követhettétek nehéz, súlyosan megterhelő napjaimat a Tiszánál, és megcsodálhattátok habtestemet. Jövőre tengerpartot akarok, szóval külföldi deményisták jelentkezzenek, hogy ki hol szeretne vendégül látni. HÖ???

Az év legnehezebb időszaka Max betegsége volt…Gazdi komolyan megrémült, hogy egykutyás lesz belőle, én meg attól, hogy akkor tutira örökbefogad egy drótszőrűt, és mi van, ha azt még jobban szeretné nálam?

1424374_565927246828949_651444491_n

Jó, most ömlenghetnék, mennyire megható volt, hogy ilyen sokan aggódtatok a Plüsshercegért, és tényleg. A ti szeretetetek gyógyította meg, meg persze az én ZuperDokinénim, akit úgy szeretek, mintha falkatag lenne, mert csinos. Alap. Meg ad kaját. És nekem nem nyúlt a fenekembe se…

1506839_579486718806335_1574518037_n

Ma valaki azt mondta, hogy a zupersztárságom nagyrészt abból áll, hogy alszom, eszem…de el ne felejtsétek, hogy kiabálok is, meg kukázom, meg k*kázom is. Na, ezt csinálja utánam valaki!!!

1382109_531885170233157_1262556626_n

Tegnapelőtt volt a deményista séta, ami engem is megdöbbentett. Mármint nem az, hogy volt olyan, aki NEM HOZOTT TÖPIT, hanem az, hogy ennyien eljöttetek. Igazán megható volt a sok szeretet, amit kaptam, meg a sok kaja is…kicsit hánytam is, de megérte.

demenyseta (36)

2013 egyik legnagyobb pillanata azonban az volt, hogy egyetlen szavamra, ami mondjuk alap 655ezer töpirevalót gyűjtöttetek össze a Futrinka Egyesület védencei javára, ami nagyon szép tőletek. Igazán deményista. És még Pepének is lett gazdija…szóval, hejehuja hepiend.

Pepe-158

Ennek az évnek ma vége. Az első deményista évnek, és vajon, mit fog hozni a következő? Nos, én nem ígérek semmit. Sosem tagadom meg magam, ugyanúgy fogok paplan alatt aludni, parkban pisálni, békázni és üvöltözni mint idén…csak remélni tudom, hogy nem untok majd rám.

1499504_585388798216127_71376841_n

2014-re demagóg módon azt kívánom, hogy minden gyepis haverom találjon végre gazdára, mert nem az a lényeg, hogy celEB vagy-e, meg hogy mekkora a….(na, az ami eszetekbe jutott, az mondjuk számít)…lakásod, nem az a lényeg, hogy vastag-e a pénztárcád, hanem hogy legyen valaki, aki szeret. Engem nyilván 12ezren szeretnek, alap…de biztos vagyok benne, hogy mindenkit tud szeretni valaki, ha más nem, hát egy macska…kinek mi jut. Szóval, fogadjatok örökbe, mert legyen magányos, meg üljön a gyepin az, akinek nincs szíve…ne azok, akiknek van.

_MG_9814a (1)

“Viszlát 2013, és kösz a töpörtyűt!”

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Kerékgyártó Bálint says:

  lassan itt a Valentin… össze-vissza olvasom a beposztjaidat…. ne múljon ez a szerelem, gyanítom, ettől mi is boldogabbak leszünk. 😀 🙂

 2. Ircsi says:

  Én csak most olvastam el. Imádtam a sétát 🙂 Remélem idén is lesz! Remélem sikerül a DEMÉNYIZMUST még több emberrel elfogadtatni.

 3. Ági Pintér says:

  Töpiben, békában, kukában, k@kában, 🙂 mukiban és alutasakosban gazdag boldog új évet Nektek! Nekünk pedig Deményistáknak blogban, képben, beszólásokban gazdag új évet! A sok Gazdi nélküli kis vagy nagy árvának pedig Gazdiban és meleg családi falkában gazdag új évet!
  Roaszabb évünk sose legyen! B.U.É.K. Mindenkinek!

 4. Szathmáry Zsuzsanna says:

  Kedves Demény, igazán szép az évértékelő izéd, és zuperjól nézel ki a koronáddal! Úgy ugrasz a vízbe, mint egy igazi Batman, vagy sokkal jobban! Meghallgattalak a Petőfi rádió műsorában, nagyon tisztán lehet hallani ugatásod a háttérből, hiába nem akartak szóhoz juttatni! 🙂
  Töpörtyűben gazdag új évet kívánok, és külön köszönet Gazdinak, hogy teljesen önzetlenül közvetíti Nekünk, deményista rajongóidnak bölcs gondolataid! Neki is nagyon BUÉK! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!