Demény, a kötsög

Ez mi a p*cs???

Gazdi tanárkodik, a könyveket bújja meg okoskodik. Legfőbb gondja, hogy nem fog a piros tolla, szánalom. Gondoltam, kihasználom a lehetőséget, és tévézek, de nem a bugyuta sorozatait nézem, hanem azt, amit épp adnak. Kár volt.

379863.w

Már eltelt vagy tíz perc, mire feleszméltem, ez mi a p*cs??? Új műsorral pusztítja az agysejtjeinket az egyik kereskedelmi csatorna, és hiába próbáltam átkapcsolni a főzősösre, amit szeretek, egyszerűen a döbbenettől megdermedtem.

380188.w

Azt mondja, “van élet az Édes élet előtt“. Van, de milyen? Ti kétlábúak komolyan azzal töltitek az estéiteket, hogy ilyen szellemi sötétségben rekedt utcaemberét nézzetek? Nem értem, mindig meglep, ez a fajta igénytelenség. Miért is nem én vagyok már a tévében? Az én életem talán kevésbé izgalmas, mint Roberto-é, aki 34 évesen először végre elköltözik az anyukájától? Egy macska életében több az izgalom, komolyan. Némileg lerágtam a mancsomról a karmot, hogy vajon ellopja-e az anyukájától a vasalódeszkát….

270623_galeria_tv2_az_elet_show_ja

Ennél a k*kaevésem is nagyobb közérdeklődésre tart számot…

Gazdi püffögött, hogy kapcsoljak el, mert ez még a Győzike show meg az Édes élet szellemi színvonalához képest is csirkefej, azokban legalább van annyi plussz, hogy egy celeb (megrendezett) napjaiba tekintesz be. De itt??? Felvonul az a réteg, amelyiket még akkor is nehezen viseled el, ha vérrokonok vagytok. Ezt a Valit komolyan még én is megharapnám. Annyi negatív energia áradt belőle, hogy ha örökbe akart volna fogadni, inkább a gyepin maradok.

1511717_1415029272075031_720467236_n

Na, meg az a macsócsávó, Ákos. Most teljesen elbizonytalanodtam, hát nektek, csajok ennyi is elég? “Tökéletes vagy mint ez a kávé!“, meg “Rólad álmodtam..“, van még nő, aki ennek bedől? Azoknak nyilván nincs kutyájuk. Tudományos tény, hogy a kutyás csajok ennél értelmesebbek. Meg persze, engem szeretnek. Alap.

Egyértelműen őrült baklövést követett el a csatorna, mikor ilyen szellemi szánalmat kínált fel nekem főműsoridőben. Hát, csoda, hogy nekem nagyobb olvasottságom van mint nekik nézettségük? Na, persze, ezt az nézi, aki nem tud olvasni se. Alap. Meg én. De csak, hogy filmesztéta énem jól megmondja nekik a magamét. Mert már a ziksz-faktor is felidegesített, de ez egyszerűen döbbenet. Ugye, töpit nem kapnak érte?

_MG_9970a (1)

Ha ilyen élet van az Édes élet előtt, én inkább halottnak tettetem magam.

Címkék: , , ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Zoltánné Gaál says:

  mert egy “újszülöttnek” minden vicc új. kérem szépen mondjátok meg nekem ezt a gyönyörűséges-szegény-szegény vizslát miért hívják Deménynek? mert engem apukám után, de őt?

 2. bea.mullerne@freemail.hu says:

  Igazad van Demény! Negatív IQ. Sokkal szívesebben nézek/néznék állatos filmeket. Lassan már csak az Animal Planet a NatGeo és társai a nézhető a TV-ben.

 3. Kerékgyártó Bálint says:

  Demény, ne terheld az agytekervényeid, a sz@r attól még az marad, még ha Te promótálod is…. de ha már mindenképp ez a helyzet, köss exkluzív szerződést legalább 10 kiló/hét zsírszalonnára, hogy gazdinak legyen sütnivalója. 🙂

 4. lédablogja says:

  Igazad van mint mindig!
  A főzőset én is szeretem ezt viszont szándékosan meg sem néztem nem akartam magam felbosszantani.
  Nézd szombatonként a Gasztroangyalt az nagyon jó tetszeni fog neked mert finomabbnál finomabb töpörtyűket mutatnak benne 🙂 A borvacsora sem rossz szerintem ha kicsit minőségibb dologra vágyik a kis lelked 🙂 bár nem tudom az még megy-e mert elég későn szokott lenni felvételről szoktam megnézni.

 5. Szathmáry Zsuzsanna says: (előzmény @Janka Kiss)

  Köszönöm szépen, ha internetről elérhető lesz, megnézem.

 6. Kutyás műsor, most lesz/van a Győr plusz tv-n azt hiszem archívumból elérhető lesz nem helyieknek is. Minden héten egy fajta bemutatása, tipikus betegségek, kutyakiképzés otthon és egy kis tartási segédlet 🙂

 7. Szathmáry Zsuzsanna says:

  Csak sejtem, melyik műsorról lehet szó, mert az ilyeneket nem nézem. Örülök, hogy mi, deményisták egy véleményen vagyunk az ügyben. Nem tudom, milyen lehet a nézettsége, de erre kár azt a sok pénzt pazarolni. Inkább kutyás műsort adnának, ahol megtanítanák a helyes bánásmódra a gazdikat (tisztelet a kivételnek) Mert itt vidéken nagyon sok a lábos és a lánc az udvaron! 🙁

 8. Gábor Tornóczi says:

  …siralom völgye az összes .Gyakorlatilag úgy kell összekukázni a jó filmeket(ha nem 976.-ik ismétlés) Nekem külön bünti ,hogy az angol humort szeretem. Véres verítékkel találtam szombatonként délelőtt két duci hölgy süt főz különleges helyeken…jó jó azért van más is . Demény szóljál gazdinak hátha kedve szottyan töpit sütni…ÜDV !

 9. Bubu Forestshadow says:

  Demény RULEZ! 🙂

 10. Mr Smith says:

  Halleluja! Mi csak filmet nézünk, meg sorozatot! 🙂

 11. Cinkapanka says:

  Megnéztem a promoját. Azt hiszem ennyi elég volt. Még sok is.

 12. Veronika Wágner says:

  Te mindig jól beszélsz – igaz én egy pillanatot sem néztem belőle – de van hozzá fantáziám, milyen értelmes emberek szerepelnek benne!!! :O


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!