Demény, a kötsög

Hol szeretnék élni?

Namármost, nem nyertem meg a választásokat, ami vicc, mert nálam jobb jelöltetek tökre nem volt, de sebaj, majd fogtok ti még sírni utánam. Úgy döntöttem, legalább szaktudásommal támogatom a regnáló hatalmat, és így teszem deményistábbá a világot addig, míg el nem jön a töpikánaán szerénységem vezérletével.

_KCS4075

VauVau Kutyafotózás

Íme, az első 5 javaslatom arra, hogy ez a világ egy élhetőbb hely legyen!

1. Utálom az esőt, és köztudomású, hogy esőben sétálni gáz, vizes lesz a bundád, amitől büdös leszel, gazdid siet, meg nyűgös, a szagok elmosódnak, a k*ka elfolyik. Legyenek fedett kutyasétáltató helyek szép zöld fűvel, meg ilyenekkel, ahol lehet bandázni. Nagy park tetővel. Nem kell a nyüzgés, hogy hogyan. Van az a sok nagy stadion, amit sokkal jobban lehetne erre használni, zárható tetővel, ha ilyen gánya idő van. Focizni mi, kutyák is tudunk…

5

2. Alap, hogy jobban menne a munka minden kétlábúnak, ha vihetnétek magatokkal minket a melóba. A munkakór is enyhül, ha valaki, aki olyan szép és okos és imádnivaló mint én (vagy majdnem) ott horkol a lábadnál. Kevesebb stressz, nagyobb hatékonyság! Kutyákat a munkahelyekre!

2

3. Az már-már nevetséges, hogy mi sehová nem tehetjük be a lábunkat, szánalmas ez a kényeskedés a kis tappancsnyomokra meg a némi kutyaszőrre. Minden áruház legyen kutyabarát, de főleg azok, ahol lehet kanapékon fetrengeni. Mégis hogy lehet eldönteni, hogy kényelmes lesz-e valami, ha pont az nem fekhet rá, aki a legtöbb időt tölti rajta???

4

4. Kutyajátszóházakat hozunk létre. Ki nem mulatna jól ennyi labda meg plüss között??? Lenne óvónéni, meg töpiosztás és mulathatnánk, míg Gazdiék moziznak, pölö.

1

5. És a végére hagytam, ami ALAP. Kutyás park. Nem kell minket mindenhová beengedni, rendben van. Engem is idegesítenek néhányan a Városligetben, de ha lenne egy park, ami kutyás, nyilván oda járnánk. Mit nem lehet ezen érteni, nem tudom.

Persze, játékokkal, meg tóval, meg kacsákkal, meg békákkal, meg büfével, fröccsözőhellyel. Mert civilizált ebek vagyunk, vagy legalábbis lennénk, ha kapnánk lehetőséget.

3

Ez csak 5 javaslat, de atyaúrtöpire esküszöm, a világ sokkal szebb lenne már ennyitől is. Hahó, döntéshozók! Elolvas, megfogad, töpivel díjazza a szaktanácsadást. Hö?

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Shanalyl says:

  A Szarvasi Arborétum szerencsére ilyen hely, pénteken megyünk megnézni, van-e elég szimatolnivaló egy akkora helyen. Habár mi ilyen kertben kínozós kutyagazdák vagyunk…:P

 2. Zoltán Szigetvári says:

  Ha elegen megyünk személyes találkozásokra is előbb utóbb elérhetünk valamit…

 3. Gabriella Surányi says:

  Ó, én már most sírok, hogy nem Te nyertél. Pedig én aztán Rád szavaztam, láthattad! 😀 Egyébként pedig teljes mértékben egyetértek mind az 5 ponttal. Szerintem is jobban kihasználnátok a stadionokat, mint a focisták. Különben is engem nem érdekel a foci. Az pedig tényleg alap kéne, hogy legyen, hogy vihessünk benneteket magunkkal a munkahelyre és úgy általában mindenhova!
  Ez (is) szuper volt!! 🙂

 4. Erika Baksán says:

  abszolúút támogatom 🙂

 5. Rosta says:

  Addig fogok UGATNI, míg az “illetékesek” el nem kezdik a megvalósításokat!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!