Demény, a kötsög

Kutya a vízben!

Tökre itt a strandidő, már a p*csöm is beleér a vízbe, ha békászom. Viszont bármit is posztolok, őrjöngeni kezdtek, hogy holholhol? Hol lehet kutyát úsztatni? Hö? Hivatalosan szinte sehol. Mert bűn. Mert a kutya nem való vízbe, mert nem hal. Mert nem “higiénikus”…Mert a kétlábúak nem akarnak együtt úszni szőrös ebekkel, mert az undorító…Hö???

IMG-20140519-WA0039

Összeszedtem nektek 5 pontban, miért nem engednék kétlábúakat a tavakba!

1. Belecsináltok a vízbe.

Tedd a szívedre a kezed, és valld be, hogy te is belekönnyebbültél már a vízbe…Nálatok ez sokkal valósabb veszély mint nálunk, ebeknél, bár hazudnék, ha azt mondanám, sosem pisálunk a tóba, mert de. Mert ez ösztönös, elrejti a szagunkat az ellenség elől. Nektek mi a mentségetek??? És a halak is a vízbe csinálnak? Az nem gáz?

IMG-20140519-WA0033

2. Szemeteltek.

Mi soha nem szemetelünk, nem dobáljuk el a szárztápos zsákot a parton vagy a töpi zacsiját, nem hagyunk szanaszét mindent. Mi még a labdát is visszahozzuk…najó, néha az eltűnik szőrén-szálán, de tökre nem szándékosan lomolom össze vele a helyet, ahol mulattam. Gazdi is szereti a sört, de sosem hagyja az üvegét csak úgy a parton, pedig lustafajta ő is, de na. Odamész élvezni a természetet, de teleszórod szeméttel??? Nooormális?

IMG-20140519-WA0030

3. Fertőztök.

Persze, tudom, mi vagyunk a mocskos dögök, akik mindenféle betegségeket terjesztenek, de tudod, te milyen betegségeket hordozol? Én rendszeresen oltva vagyok, sőtmitöbb féregtelenítve is! Te?
Hidd el, sokkal több gányságot kapsz el kétlábú társaidtól a vízben mint tőlünk. Figyeljetek kicsit jobban a higiénátokra…

IMG_20140430_182637

4. Hullotok.

Sokan azt mondják, az a baj, hogy a kutya a szőrét a vízbe hullajtja. És te a hajad? Meg mindenféle szőreidet? Az gusztább? És a halpikkely meg a békanyál? Ugyanmár.

IMG-20140519-WA0046

5. Nem vagytok kedvesek.

Strandra, közösségbe az a kutya megy, amelyik kompatibilis a világgal, más kutyákkal, emberekkel, vagy legalábbis van egy gazdája, aki kordában tudja tartani. Ti, kétlábúak, mindenhová úgy mentek, mintha tiétek lenne a hely, agresszívak vagytok, kötekedőek és nincs bennetek semmi elfogadás a többi ember miatt…tökre nem vagytok szociálisan intelligensek. Nem kellene elhagyni a lakást, ha utálod a világot….

IMG_20140430_183439

Van néhány hivatalos kutyastrand, de ezek általában nem elérhető helyen vannak egy kora délutáni kis csobbanáshoz sima hétköznapon. Ilyenkor mit tehet egy deményista eb? Rohadjunk meg a hőségben? Nem! Le az értelmetlen korlátozásokkal! Legalább olyan helyeken csobbanhassunk, ami nem kijelölt kétlábú fürdőhely. Ott amúgy se szívesen, még elkapunk valamit…

Címkék: , , ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Gabriella Jankó says:

    Embertársaink higiéniás állapotát ne is emlegessük, inkább a kutyámmal fürdők ha lehet választani. Az se zavar senkit, hogy vaddisznók, szarvasok is belemennek a vizekbe. Meg a sirályok belepottyantanak. Tiltsuk ki őket is! Vicces….

  2. bea.mullerne@freemail.hu says:

    Minden szavad igaz!

  3. Rosta says:

    Úszom veled a boldogságban, szó szerint és átvitt értelemben is, mikor ilyen jókat olvasok és látok…! Majd ússzunk egyszer “versenyt”!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!