Demény, a kötsög

UfóGazdi

Gazdi szerint a nélkülem töltött kilenc nap igazi szabadság volt, nyugodtan tudott élni, anélkül, hogy nekem óbégatna, meg morogna a kakás szám miatt. Én is jobban mulattam nélküle, mert PótGazdi egy angyal, aki nem kiabál hisztérika módon minden szöszömségért.

A konfliktusunk a mai este csúcsosodott ki, mikor szokásos sétára indultunk a Városligetbe. Szeretem ezt a helyet, mert mindig iszik fröccsöt, amitől lehiggad, és nyugodtan tudok bóklászni a bokrok alatt. Ma nem így volt, nyilván amiatt, hogy sört vett. Szerintem tutira ez nem is Gazdi, hanem valami ufó, aki belemászott a testébe…bár milyen idegen lény akarna pont az ő testébe??? Nyilván nem intelligens életforma…

IMG_20140719_070935

Iszonyú ez a meleg, tökre klimaxol mindenki körülöttem, vagy legalábbis fő a zagyuk, és még elviselhetetlenebbek a kétlábúak, ha agyatlanok.

Voltunk Kertbemben, aminek amúgy nem is kellene leírnom a nevét, részben mert így is mindig tömegnyomor van, másrészt mert még soha egyetlen balkán burgert sem kaptam marketing-hozzájárulásként. Max nyilván előadta a szegényszerencsétlent, hogy még több kaját tudjon kicsikarni magának, és be is jött. Komolyan, ha csak egy kis zoknin múlik, az én lábam is be lehetne kötni. Műmájer.

IMAG4907

A Városligetben sok a kaka. Ami tökre remek. Gazdi nem érti, hogy milyen megfontolásból csinálnak a kétlábúak nyilvános helyen a bokorba. Szerintem ez is a környezettudatosság egyik formája, a biogazdálkodás része, hogy tápláljuk a földet és a földről zabáló ebeket.

Gazdi persze idegrángást kapott, mikor kijöttem a bokorból, és rám öntötte a sörét is. Azt mondja, mérgében. Hogy tanuljak belőle. Sörből? Azt hittem, borban van a zigazság…

IMAG4911

Nyilván tökre nem segített semmit az újabb kirohanása és szánalmas hisztizése, úgyhogy ismét mentem kakakutatásra. Sikerrel. Erre teljesen elborult az agya és belenyomogatta a fejemet a vízbe, meg belenyúlt a számba is. Milyen gusztustalan már???

IMAG4912

Max persze a kötött lábával tapicskol a pocsolyában, hiába minden szép szó, meg nemszép szó. A turisták meg imádták. Én is imádom a turistát, szeletelve. Állítólag a két dolognak nincs egymáshoz köze. Remélem.

IMAG4916

Aztán arra lettem figyelmes, hogy egy bácsi mellett kenyér van a földön, Gazdi szerint piknik, szerintem vacsora. Azt a hisztit! Ha tényleg elvitték a zufók Gazdit, hát hozzák vissza, mert ennyi feszültséget nem viselek el. A bácsi cuki volt, azt mondta, direkt nekem készítette oda. Alap.

IMAG4917

Aztán botoztunk kicsit, hogy feldobjam a hangulatot, mert mindenről nekem kell gondoskodnom. Persze, Max azt is ellopta, és neki most mindent szabad…Iszonyú kimerítő az életem. Most komolyan.

IMG_20140719_074721

UfóGazdi azt mondja, egyszer agyoncsap. Engem legalább lehet, őt maximum agyhelyen üthetném…Mentsetek meg!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. bea.mullerne@freemail.hu says:

  Imádtam a blogot. Nem tudom, mifelénk nincs emberk@ka a földön-. szerencsére. Így aztán – megint csak szerencsére – Koksz semmit nem szed föl a földről.
  Szeretném, ha tényleg lenne könyv, már nagyon várom.

 2. Rosta says:

  Demény, amennyiben hiszel a borban, pár (deci)liter mellett folytathatjuk a “beszélgetést” … ! 😉

 3. Gabriella Surányi says:

  Nagyon jó volt, fetrengtem a röhögéstől, miközben potyogtak a könnyeim! 🙂 Egyébként teljes mértékben egyetértek Ircsivel! 😀

 4. Henriett Hardi says:

  A zállatvédőrség elég segítség? 😀

 5. Ircsi says:

  Szenzácios volt. Imádlak! Hol a könyvem?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!