Demény, a kötsög

Macskamentő Demény

Mind tudjátok, mekkora macskamentő vagyok. Néhányan ki is nevettetek már, hogy egy vadászkutya hogy lehet macskakompatibilis, de aki így gondolkozik, az hüjjje. Minden kutyának kell egy macska, így döntjük le a berögzült, ostoba előítéleteket. Például itt van nekem Iván, enyém, tökre elvagyunk. Némi kergetőzés, pofon szerintem teljesen belefér. Egyszer megmentettem egy kis fekete izét, és találtam neki gazdit. Emlékeztek KisIzére?

unnamed (1)

Noir is tök olyan, mint ő. Csak ő beteg. Az, hogy félreáll a feje, és féloldalasan szalad, szerintem tökre szexepil. Olyan, mintha mindenféle Hangok szólnának hozzá, rá szokott csodálkozni a világra. Max nagyon szereti, együtt szoktak nyulazni, vagyis inkább Max nyuszizik, KisSzösz meg levadássza Max farkát. Mert minden játék neki, igazi bolondos kismacska ő.

10563136_863159453712141_4110530812988994805_n

Egy kertben született, betegen vitték Dokinénihez, aki az alatatás helyett adott neki egy esélyt, de ezt már tudjátok. Azt nem tudjátok, hogy kiderült Noirról, hogy FeLV pozitív, tehát macskaleukózisos. Ez egy gyógyíthatatlan betegség, hogy mennyire súlyos az állapota, és mire számíthatunk még, az későbbi vizsgálatok után fog kiderülni.

unnamed (3)

Noir ideiglenesen PótGazdihoz költözött, mikor Dokinéniék elmentek jól megérdemelt családi nyaralásra. Most is nála van, mert ki még olyan hüjjje, hogy hazavinne egy nyomorult kismacskát, akinek meg vannak számlálva a napjai?

Noir mit sem tud ebből, nagyon boldog kismacska, fut-szalad, játszik, vadászik, hajnalban ébred, hisztérikusan követeli a kaját, és annyit eszik, mint Bodza.

IMAG0578_1

Diktátor vagyok, celeb és macskamentő, de Noiron nem tudok segíteni…

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Veronika Czapary says:

  Nekem van három leukos macskám, mindegyiket el akarták altatni, és most mindegyik boldog évek óta. Az egyiknek, a Korminak rohadt volt a szája, borzalmas állapotban volt és meggyógyult!!! A lényeg, hogy tünetmentes legyen a macska és ezzel a betegséggel 10-15 évig is elélhet, fontos neki kúraszerűen VETRI DMG immunerősítő adni!!! Kormi története: https://www.facebook.com/czapary.uvegsztori/posts/1015470178579867

 2. lédablogja says:

  Az látszik is hogy boldog 🙂 Isten Áldja meg a Pótgazdit meg mindenkit a ti kis falkátokból!
  Nem kell azért annyira elkeseredni nem úgy néz ki az a kiscica mint aki nagyon hamar át akarna kelni a szivárványhídon. Szuper helye van és látszik hogy ő nagyon boldog és hogy most jól van.
  Remélem sokáig a falkátok tagja lesz szerintem jobb helyre nem is kerülhetett volna.
  Ölel titeket Maffia és a falkája – ne felejtsétek el a mi Szaffinkat is hogy leírta mindenki aztán már 3 éves 🙂

 3. bea.mullerne@freemail.hu says: (előzmény @Kerékgyártó Bálint)

  Csatlakozom az előttem szólóhoz, ők a mi szívünket melengető, könnyzacskóinkat és nevetőizmainkat egyaránt karbantartó, irányt mutató “mintafalka”. Velük indul és záródik a nap, és ha véletlenül nem posztolnak, elvonási tüneteink vannak. Jó, hogy vannak, baráti virtuális és valós közösséget hoztak létre, köszönet érte Mindnyájuknak.

 4. Kerékgyártó Bálint says:

  ebugatta Demény, Max, Iván, Kisszösz, Bodza, és embergyerekek Gazdi, Pótgazdi, Dokinéni… imádlak Titeket… tudom, nem teljes a névsor. millió puszi mindenkinek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!