Demény, a kötsög

Kísérteties hasonlóság

Te vérdeményista vagy? Ha megkérdeznének, mit tudsz rólam, mit mondanál? Zupersztár vagyok, atyaúrtöpi, aki rajong a hosszúcombúakért? Mert ez tök alap. Elmondanád-e, hogy Székesfehérvárról jövök, vagy hogy combcsontfejezni kellett a lábamat, mert elütött egy autó? Elmondanád, hogy az életem, a Gazdim (akármilyen is) a Futrinkának köszönhetem, és néha ezt meg is szoktam tenni? Hogy megköszönöm…

DSC_5738-2

Mondd el! Mert ma, ebben a gánya időben, mikor séta közben még a szöszöd is vizes lesz, inkább trollkodtam a zinterneten, és megakadt a szemem egy hosszúcombú német csajon. Na, nem csak azért, mert dögös, bár az, hanem mert a története tökre olyan, mint az enyém. Leszámítva a zatyaúrtöpiséget, egyeduralkodó vagyok.

deby7

Debynek hívják, még a monogramunk is ugyanaz…és a Futrinka védence. Székesfehérvárról érkezett hozzájuk, ahol a rendőrök szedték össze, tuti vagány a kiscsaj. A lába törött volt, az egyik helyi menhelyre került, és onnan vette gondozásába az én hős megmentő csapatom. Pacsi nekik!

deby2

A törött lába olyan súlyosan sérült, hogy teljesen benyomódott a medencéjébe, így őt is combcsontfejezni kellett. Kísérteties hasonlóság, hö? Jó, neki van még egy implanizével összerakott félbetört alsó lábszára is, de ez tökre részletkérdés, a szőrszálhasogatás meg megöli a romantikát.

aska

Teljesen úgy indul a kiscsaj élete, mint az enyém. Csak persze, belőle sosem lesz ekkora celeb meg zupersztár, meg könyvíró zseni. De lehetne belőle egészséges, gazdis kutya, amihez szépen kérem a segítségeteket!

deby1

Deby egy kistermetű, szuperkedves, pusziosztós kutya, aki ideiglenes befogadót keres Budapesten! Olyan befogadót, akinél nyugalomban gyógyulhat, aki tud segíteni neki abban, hogy eljusson fizioterápiára, rehabilitációra. Mert erre van szüksége ahhoz, hogy ő is ott legyen a következő Deményista Pikniken! Rátok, rád van szüksége!

magyarvizslasos@gmail.com

deby_torott_laba

Az egyesületnek pedig támogatásra, mert Deby műtéti és rehabilitációs költségei súlyos százezrekbe fájnak, és még nem értek a végére.

Gazdi szerint ősz eleje van, mikor ziskolakezdés és duhaj nyár után nincs senkinek erre töpirevalója, mi is szinte éhezünk amúgy. Tökre szinte.

Mégis kérem, hogy aki teheti, támogassa Deby felépülését egy doboz töpi árával!

20140910_200028

Vérdeményista vagy? És tudod rólam, hogy szeretem a töpit? Tudd azt is, hogy lemondok róla, ha ezzel segítek Debynek. Te?

Futrinka Egyesület, K&H bank, 10404089-49575251-57561000, jelige: “töpi”

SWIFT kód: OKHBHUHB

IBAN: HU94 1040 4089 4957 5251 5756 1000

Köszönjük!

DSC_6674

 

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Eva Brunnhuber says:

    Küldtem 15E töpit 🙂 Jobbulást és további sok sok töpit, de Deménynek is!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!