Demény, a kötsög

Blogbatücskölés - Mushu

Csá Demény!
Mushu vagyok!Igen tudom tökre nagyon gáz, hogy a kétlábúban semmi kreativitás, és egy rajzfilmes izéről kaptam a nevem… Még párszáz ciripelő izé és TALÁN megbocsájtok neki,de addig is bemutatkozom, hogy minden Deményista megtudja nem csak egy szőrmók lehet vezéralkat illetve cukimuki vagy mi…
20130914_123749
Már két éve, hogy magamba bolondítottam a kétlábút! Szerelem volt első látásra.. Persze csak az ő részéről!Gonosz, aljas módón elhozott a tesóktól.. Azt hazudta jó életem lesz nála! Talán egy kicsit hittem neki, de nem kellett volna! Amikor kicsi voltam (szerinte) naponta kétszer adott ciripelőket.. Szánalmas volt, ahogy válogatta őket… Azt mondta minél nagyobb leszek, annál nagyobb és több ciripelőt kapok… ÁTVERT! Három napig éheztet mire ad ciripelőt! Zöldséggel és gyümölccsel… asszem így nevezi… na azzal próbál lekenyerezni, de én nem hagyom magam! Szal amikor haza hozott ojjan kicsi voltam szerinte, hogy nem mert megfogni nehogy összetöjek!Heh nevetséges! Ekkor kezdődtek a problémák! De én nem hagyom magam de nem ám és idegesítem mindennel amivel csak lehet… Ilyen az, amikor kaparom a terrárium vagy mi ez a zizéé ahova bezár. Utálja! Tökre idegebeteg! Mindig hátra pakol, de én nem adom fel visszamegyek és csinálom tovább. Ha nagyon megunja kivesz és szaladgálhatok kedvemre, de ez a gonosz kétlábú mindig kinevet, mert csúsznak a hatalmas körmeim a csempén és nemtudok megállni. Chöö, ne lenne csóró és venne szőnyeget! Képzeld Demény, fürödni is szoktam! Tökre imádok a vízben ácsorogni, de ez a gazda izé mindig vissza rak a terráriumféleségembe… Nem tudom, mit szólna, ha én raknám be egy ilyenbe… Napozni is szeretek… Igazából mást a napozáson kívűl nem is csinálnék, ha a kétlábú nem zaklatna pihenés közben hogy simogasson, kivegyen… Mi vagyok én?! Höh?
20140625_174052
Ciripelő, fürdés, napozás há’ ez az élet!Nemtudom mikor tanulja már meg végre!A legaljasabb húzása az volt, amikor egy éve hazahozott egy ugráló szőrős valamit.. Asszem nyuszi a neve… Olyan nyomi, mint nálad a Max! Őt is megsimogatja és ami a legdurvább az a kis álszent lény sokat van kiengedve az olyanból, mint nekem a terrárium… Há’ mikor tanulják már meg ezek ki az úr háznál? Az a kis szőrős izé semmibe vesz, pedig én felfújom a szakállam, ami nagyobbá, íjjesztőbbé és sokkal dicsőbb vezérré változtat! Gusztustalan, ahogy bújik a kétlábúhoz az meg szeretgeti…Mit lehet ezen szeretni?
20140509_195940-1
Kedves Demény, nagy vonalakban bemutattam sanyarú sorsom, az én saját kétlábúmat és azt a kis ugráló csúnyaságot pff.. de azt haggyuk is! Tökre nagyon sok mindent mesélnék még, de ez az aljas gazdiszerűség 19:00kor lekapcsolja a lámpáim, hogy aludjak… Mi vagyok én?! Óvodás? Nem gondolná senki, hogy egy szakállas agáma élete is lehet izgalmakkal teli, de egy ilyen kétlábú mellett mit is várhattam volna?!
Mushu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!