Demény, a kötsög

Tacskó vs Vizsla

Vizslafotozas_8357_FB

Belábatlankodott ide ez a Vackor gyerek, és Gazdinak elcsöppent a szíve, mint töpizsír nyári kánikulában. Nem hagyhatom. Összefoglalom pár pontban, miért jobb a vizsla, mint a tacskó. Vagy legalábbis, miért vagyok én sokkal jobb ennél a kis p*csnél, meg bárkinél.

Vizslafotozas_8463_FB

Vizslafotozas_8451_FB

1. Magasabb vagyok. Nem buksz fel bennem, mert a bokádnál nagyobb szellemi és testi színvonalon élek. Vagy ha fel is borulsz, térdből. Az meg nem fáj annyira, és amúgy is a te hibád.

Vizslafotozas_8364_FB

Vizslafotozas_8502_FB

2. A p*csöm nem olyan kócos, így nem ragad rá a pisi. Durván hangzik? Úgy is néz ki.

Vizslafotozas_8453_FB

Vizslafotozas_8427_FB

3. Vadászkutyának csúfolják, de ez még Ivántól is megijedt. Betoji.

Vizslafotozas_8447_FB

Vizslafotozas_8355_FB

4. Nem okosabb vagyok, hanem zseni vagyok. A tacskó meg agyas. Én már beláttam, hogy néha szót kell fogadni a Gazdinak a töpiért, ő még azt hiszi, bármit megengedhet magának. Meg is enged.

Vizslafotozas_8366_FB-2

Vizslafotozas_8367_FB

5. Egy vizsla mellett nem lehetsz tespedt. Mi állandó mozgásra kényszerítünk, ha más nem, a hűtőig. Vackor egész nap heverészik.

Vizslafotozas_8384_FB

Vizslafotozas_8414_FB

6. Még a szőrét sem hullajtja annyira, ami lássuk be, tökre ciki. A vizslaszőr ékszer, minden alkalomra megfelelő viselet. A tacskó szőrét meg tépkedni kell.

Vizslafotozas_8440_FB

Vizslafotozas_8366_FB

7. Soha nem tűrném, hogy Gazdi emelgessen, ennek a töpszlinek meg hurcolni kell a valagát. Méltatlan.

Vizslafotozas_8400_FB

Vizslafotozas_8506_FB

+1. Nekem van falkám, meg negyvenezer rajongóm, ennek meg még gazdája sincs. Mondjuk, ezen ti még változtathattok. Azon nem, hogy a MENŐ én vagyok.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Ferenc Czigler says:

  Egyszer az egyik degum egyik első lába eltört. Szerencsére azóta már rendbejött, de másnapra megtanult 3 lábon rohanni. 🙂

  Jó gazdit kívánok Vackornak! 😀

 2. Kutyus Andy says:

  Elnézést Norbert Puskas, de ezt a blogbejegyzést Demény írta, aki vizsla és négylábú :). Te meg Demény szivem, segíts Vackoron, legyél egy igazi vezető, lássa a világ milyen jó mentor is vagy. Gazdi pedig csupa szív 🙂

 3. Norbert Puskas says:

  Amikor meglátnak minket sétálni Pepivel rögtön jön a mi történt vele, ó szegény kiskutya stb. Nem szegény ő, még így is egy lábbal több van neki mint önnek…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!