Demény, a kötsög

Te mit tanultál tőlem?

Ma Vackort elütötte egy autó, megszökött. Nyilván Gazdi a hibás, hiszen ő vállalt felelősséget érte. Jönnek is a trollok szépen, csendesen, ahogy híg fos a gatyába, és nyomják a zokosságokat, hogy hűmeghá, és mennyire nem kellene reklámot csinálni ennek, hanem szégyellni kellene magunkat, meg odafigyelni.

Vizslafotozas_8470_FB

Gazdi szégyelli magát. Ő mondjuk a BAH csomópontban ült a dugóban, mikor ez történt, de az ő felelőssége, az ő hibája, és szerintem is tiszta gáz, amit csinál. Rám sem figyel oda. Például mindent kiposztolok az oldalamra, akkor is, ha az nem mutat jól a bizonyítványában.

El is gondolkodtam, hogy a három év celebeskedésem alatt mi mindenre tanítottalak meg benneteket. Mit reklámoztam?

DSC_6664

1. Hogy kötsögnek lenni menő. Igazi celeb vagyok, aki semmit nem csinál, csak kaszálja a sok töpit. Ti se tanuljatok, ne dolgozzatok, csak legyetek ekkora sztárok, ha bírtok. Jöjjön csak a Csöpi, a krvajólnevelt, meg Buksi, a szépentudokszótfogadni, és döntsék le a trónomat. Ha tudják.

unnamed (7)

2. Zsírt enni zsír. Semmi BARF, meg egészséges életmód, semmi odafigyelés, semmi tudatosság, csak zsír. Tényleg azon élek, napi ötször eszem három kilót alkalmanként. Szóval, küldjetek még, mert fogy.

 

1382109_531885170233157_1262556626_n

3. Street Food. Az most nagy divat. Miért csak a kétlábúak egyék a szemetet? Egész street food mozgalmat hirdettem, minden kutya egyen fel mindent a földről, mert akkor lesz belőle akkora arcz, mint én. Az a rendes eb, aki napi egy kakát megeszik. Minimum.

dog_winter_time

 

4. Le a pórázzal! Minden kutya rohangáljon szabadon az autópályán! Csak tiltott helyeken sétáljunk! D i r e k t! Meg a játszótereken, ijesztgessünk gyerekeket, meg döntsük fel az öreg néniket. Kösse meg magát az, aki nem szereti a kutyákat. Vagy fel.

zinfúzió

5. Legyetek ott a szeren! Tök normális, hogy a kutya gyógyszert lop, és fájdalomcsillapítóval tömi magát. Mit lop??? Kap. Mert egy rendes gazdi elöl hagyja a gyógyszereket, mérgeket, éles tárgyakat, hogy legyen egy kis izgalom az életében. Mégis miről posztolnék? Hö?

992908_490360554385619_1153819813_n

6. Szófogadatlanság! Le kell rombolni azt a bugyuta és elavult elméletet, hogy a kutya alárendelt, meg nevelhető. Idomuljon a kétlábú, ha gazdi akar lenni, szokja meg, hogy szökünk, hogy nem jövünk vissza, hogy oldalbapisáljuk, ha úgy tartja kedvünk.

971411_504247979663543_1773602808_n

7. Ha elüt az autó, az tök oké. Tényleg nincs vele semmi baj, mert minden kutyát el kell, hogy üssön egyszer egy autó. Az tök alap. Engem is elütött. Még Maxot is. Most Vackort, szóval ez az új trend. Akit nem üt el autó, nem deményista. Hajrá, vessétek magatokat a kocsik elé! Kezdjék a trollok…

IMG_20140430_182637

8. A strandon fosni kell. Ki nem szokott? Az hazudik.

25058_4232417734219_1517335267_n

9. Kínozni kell a macskákat! A nyakukat harapd, tépd, húzd végig a lakáson, és dokumentáld fotókkal, hogy mindenki lássa, mekkora csávó vagy!

179713_482264315195243_377708854_n

10. Dönts a kukát, ne rimánkodj! Méltatlan dolog kajáért könyörögni. Vedd el, lopd el, szórd szét. Tiéd. Minden a tiéd.

Ezeknek biztosan nagy reklámot csináltam az elmúlt három évben, és méltán lettem belőle híressikeresőrültgazdagdikátor, aki csak rosszra neveli a szegénytudatlanártatlan kutyásokat, akik szerint úgy kell élni, ahogy azt a celebektől látják. Te mit tanultál tőlem?

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Németh Andrea says:

  Nem feladni, kitartani, túlélni, emberségesnek maradni. Könnyekkel küszködni, nevetni, másokat megnevettetni. Cselekedni, másokért tenni, segíteni, ösztönözni. Nincs annyi szó, amivel le lehetne írni! Köszönöm!

 2. Hajnal Vos says:

  Szeretni. Es ugye, leporog rolad a kritika, mint masokrol a kultura? Mert a legnagyobb szabadsag az, amikor masok velemenye nem erint meg.
  Szeretni!

 3. nmlyl says:

  Röhögni!
  Ja, meg azt is, hogy nem idomítani kell a zállatokat, hanem egyenrangú partnerként kezelni. Kivéve a Vezért, ugye, aki felettünk áll magasan és onnan hullatja ránk a szőrét.

 4. Melinda Kardosné Simon says:

  Nincs, tökéletes eb és tökéletes ember sem. Csak ezt sajnos el szoktuk felejteni, és amikor másról van szó akkor nagyon okosakat tudunk mondani, ha meg rólunk akkor elsunnyogunk ás hallgatunk mint sz* a gazban, de ez nem te vagy Demény és Judit.

 5. Gyöngyvér Dóra says:

  Hát én azt tanultam tőled, hogy nem vagyok egyedül szetencsétlen vizsla kétlábú gazdiként a problémákkal – földről és/ vagy kaka evés stb. Azt tanultam, hogy ha szeretsz, aggódsz, és mindent megteszel, mégis elbuksz, ez akkor is épp elég jó, legalább is a kétlábúnak és neked, adtál erőt, h elhajtsam a csirkefejeket, akik a szokásos “kutya nem lakásba való” szöveggel jöttek, és szórakoztsz/tál mindig, amíg a saját deményistámtól a munka nevű betegség miatt távol kell lennem. Amúgy meg szokj hozzá Vackorhoz, mert elég kva rossz ahhoz, h gazdi ne tudjon megvállni tőle – mert az van, h mi kétlábúak igazából ezt szeretjük, és hát ki tudná ezt jobban nálad vezérünk!

 6. Melinda BooBoo Tóth says:

  Mélyen Tisztelt Vezérem!

  Te vagy a Fő Töpiség és amit te mondasz az úgy van , megtanultam sz

 7. Gabriella Asztalos says:

  Kedves Demény. Most itt ülünk a képernyő előtt gazdival. Egy percig nem kétséges, Te úgy vagy jó, ahogy vagy. Ez alap! Judit pedig erős, melegszívű, bátor ember, aki szívvel-lélekkel teszi, amit úgy érzi, tennie kell. Olvassuk a blogodat, kacagunk rajta, kicsit részt veszünk a történésekben. S most izgulunk, mi lehet Vackorral? Reméljük a legjobbat.

 8. Erzsébet Böbe Jaksiné Héhn says:

  Nevetni, sírva nevetni, nyerítve röhögni és hüppögni otthon és melóhelyen a többi lökött kutyással, akikkel közösen olvassuk, hogy Judit is ugyan olyan tökéletlen gazdája egy tökéletes ebnek, mint mi vagyunk… Élni és venni az akadályokat, csak azért is,mert mi ezt is tudjuk, hiszen Te vagy a példakép és Te ezt csinálod. Azt, hogy DeMentornak lenni jó. Én ezt tanultam tőled.

 9. Brigitta Simon-Gonda says:

  Azt tanultam: ha szeretet van minden van:-)

  Történnek balesetek? Egy gyerek sem nő fel anélkül. Kivéve ha burokban tartják.
  Annak főleg örülök, hogy megosztod velünk azt is ami nem úgymond: tökéletes.
  Ezért én még jobban szeretlek benneteket!:D
  Puszi

 10. mackósajt says:

  Mit is?hm… akarást!Menni,csinálni,csakazértis 🙂 Szeretni ezt a sok szőrös szarcsimbókot,mert ők olyan sokan vannak,akiknek meg kellenek,olyan kevesen.Én imádom a kutyám,de szar gazdi vagyok.Nem tud pórázon sétálni,és minden idegen kutyinak nekiugrik,de az enyém,és szeretem 🙂 Tök jól megvagyunk.Azt igazából nem tudom,ki a főnök,de számít ez? Ki van nyalva a segge 🙂
  Te meg csak írj,köll ez nekem.Felvidít.Erre meg nagy szükség van ebben a korcs világban.
  Légyszi nyugtass meg,a háromlábú azért megmarad,ugye?

 11. Csilla Kiss says:

  Nekem hihetetlenul sokat segitett, hogy nyiltan beszelsz bukasaidrol. Olyan sokan OKosok – tokeletes kutyakkal. Egy esendo embert latni, akinek a kutyaja szinten szart eszik, neha rossz arc, elkoborol es ennek ellenere szereti es nevetve veszi az akadalyokat – mindenkinek kovetendo pelda.
  En kutyam is menhelyrol van, sok szempontbol egy angyal, de sok szempontbol egy domina nemi viselkedesi problemaval fuszerezve. Neha buszke vagyok ra, neha szegyenkezem miatta, de nagyon szeretem.
  Nekem megtanitottad, hogy a tokeletlenseg szorakoztato es legalabb nem unalmas az elet 🙂

 12. Méhes Karolina says:

  Nevetni. Sírni. Nevetve sírni…:) Azt, hogy igenis létezik még a csoda a világban. Azt, hogy vannak olyan emberek, akik miatt érdemes…Hogy bízni kell, akkor is, ha sokat csalódtunk, mert ha nem bízunk, akkor mi is olyanná válunk, akiben csalódni lehet…Hogy kutyásnak lenni jó…Hogy vannak még olyan kutyások, akik jók…És milyen sok 🙂 Hogy egy könyvet igenis el lehet olvasni nagyon sokszor 🙂 Hogy nem gáz teli pofával röhögni a bkv-n, hisz Deményt olvasok…És még oly sokáig folytathatnám…A csirkefejeknek, akik bántani próbálnak, kaka a fejükre, oly sokan szeretünk, oly sokunk napjait teszitek színesebbé, hogy értünk érdemes…:) Legalábbis remélem!! 🙂

 13. Timi Trimmel says:

  Szia Judit! Először kommentelek, holott bő egy éve olvaslak hellyel-közzel. (vagy több, nem emlékszem)
  Azért írok most, mert szeretnélek a többiekkel együtt megerősíteni abban, hogy ne az ‘okosokkal’ foglalkozz. Balesetek voltak, lesznek. Az én ebzetem például épp egy hete harapta meg egy másik, aki pórázon volt. Az enyém nem. Folyóparton. Oda ballagott, mert már találkoztak egyszer, az ominózus delikvens meg úgy gondolta, támad. Megúsztuk egy harapással, szépen gyógyul. Az itteniek (Spanyolországban élünk, Andalúziában) úgy gondolják, én vagyok a hibás és normális, ha egy pórázon lévő kutya ijedtében vagy korábbi rossz emlékek miatt megharapja az őt szabadon közeledve üdvözlőt. Csak azért mondom ezt most, hogy tudd, sokan és messziről is figyeljük a sorsotokat. Hozzánk szólsz, kutyásokhoz, gazdikhoz, ‘nemnormálisokhoz’. Mi veled vagyunk. A többi ne érdekljen – Demény amúgy is szarik rá… 😉

 14. Noémi Szőke says:

  Nekem nincs kutyám és nem is volt sose. Alapítványoknak sem utalgattam sose. Most meg de. Csókoltatlak.

 15. Gabriella Vass says:

  Tisztességet. Melegszívűséget. Nagyon jó ember vagy, Judit. Csak nem fogsz odafigyelni a hülyékre? A csirkefejeket negligáljuk. Alap.

 16. Zemlényiné Danka Gitta says:

  Nevetni magamon 😀
  A kínokon…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!