Demény, a kötsög

Olcsokutya.hu

“Ó, kisvizsla! De cukiii. Én is kiskutyát akarok, lehetőleg párhetest, fajtatisztát, szép, nagyfülűt, játékosat. Lányok előnyben, mert azok kedvesebbek. Kell egy kisvizsla, mert az igazi családtag lesz, és a gyerekek is imádni fogják. Olyat, aminek rózsaszín a bőre, és babaszaga van. Picike vizslát, egészségeset. És nem drágán, vagy még jobb, ha ingyen van.

11252553_1015800518439127_1926040395035995946_n

Mert beteg kutya az nem kell, azzal sok a baj. És úristen, amúgy is, hogy néz ki szerencsétlen? De ha meggyógyul, szívesen befogadjuk, van nagy udvar is, meg főzni is fogunk neki, jó csirkefarhátat, az a finom. Ha meggyógyul. Addig várunk, hacsak nem lesz majd a olcsokutya.hu-n egy másik ajándékba, mert ideiglenesen nem kell, meg hát, beteg is, biztos fertőz, meg büdös, és hordani kell orvoshoz, nekünk arra nincs időnk, meg hát, macera. Majd, ha meggyógyult, akkor kell. Ingyen van?

unnamed

Az olcsokutya.hu-n láttunk kisvizslát, mondjuk, pénzért volt, tizenötezerért, de az jóáron van, oltások árában, csak a chipje nincs még meg, mert még csak hathetesek, de az oltások, meg a féreghajtás az rendben, és így igazán nem drága, persze, ingyen jobb lenne. Az anyjuk is fent van a neten, és jó az, ha látod, hogy honnan jön. Egy menhelyes kis nyamvadékról honnan tudhatnád, milyenek a felmenői. Az fontos, hogy ne legyen beteges. A neten azt írták, ezek jó szülők, bevadászottak. Megéri a tizenötezerért, persze, ingyen jobb lenne.

11707497_876331712455166_474024367822707532_n

Dehogy szaporító! Ez már a sokadik alom, és mind jóhelyre ment, mesélte. Miért ne bíznék meg benne? Mindenféle kutyája van, kicsik-nagyok, vegyesen. Mi vizslát akarunk, az is van neki, sok. Olcsón. Oltások árában. Nem várjuk meg, hogy ezek meggyógyuljanak, mert a menhelyről mindenféle betegséget hozhatnak, meg amúgy is, hogy néznek ki szerencsétlenek? Veszünk egyet a neten, az olcsokutya.hu-n, nem ingyen van, de hát, na, jobb elővigyázatosnak lenni! Annyi mindent hall manapság az ember.”

A babák történetét itt olvashatjátok el.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. János Lakatos says:

  Hát igen Ha beteg már nem kell .Nem csak az a lényeg hogy beteg .Egészséges kutya is lehet beteg bár mikor. Ha már tartok egy vagy két kutyát akkor az is vele van hogy beteg lehet . 2 vizsla testvér párom van . Az egyik allergiás . Akkor most dobjam ki mert beteg .Az ilyen ne tartson kutyát .Ja meg gyereket sem mert az is beteg lehet .Akkor azt is kidobja mert nincs ideje rá .Barom ember az ilyen

 2. Heni Szekendiné says:

  Mennyi idő a gyógyulás, és mennyibe kerülhet az orvosi költsége ezeknek a kutyusoknak?
  A lényeg a kommentelőnél csak az ingyenesség,nagyon központi téma nála, pedig egy kutyatartás sok költséggel jár főleg míg el nem múlik egy éves.

 3. Szekszer Barbara says:

  Nekem is kinyílt a bicska a zsebembe, mikor a posztjuk alatt olvastam valaki kommentjét, hogy, ha majd meggyógyulnak, szívesen örökbe fogadnám. Hát persze! csodálkozik, felháborodik az ilyen, hogy nem írnak neki. Addig meg, gondozza, ápolja más, a nép dobja össze a költségeket a gyógyításra, s majd ha már semmi gond nincs vele ő öribe fogadja. …hát super!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!