Demény, a kötsög

Az elnyomás 3 lépése kezdőknek

Azt ne gondoljátok, hogy olyan könnyű egy selejtes kétlábú gazdát idomítani. Szinte nem telik el nap, hogy ne harcoljak vele a falkavezérségért, annyira agyatlan, hogy folyamatosan próbálkozik, holott már rég be kellett volna látnia, nincs semmi esélye ellenem.

Tanuljatok, ebtársaim, a napi véres küzdelmemből, íme bölcsességem 3 fontos lépésben összefoglalva kezdők számára, akik mancsukba akarják venni a hatalmat. Sosem késő elkezdeni.

 

999091_475450139209994_1330855537_n

1. Kutyának ágyban a helye. Nem ágy mellett, nem ágy alatt, ágyon. Ezt sokan nehezen tudják kivitelezni, pedig a dolog nagyon egyszerű. Aki feljebb alszik, az van a ranglétra tetején. Reálisan ez úgy működne, hogy a kétlábú fekszik az ágy mellett egy pléden, de mivel, nekünk van szívünk, és mert egyébként a húsosabb egyedek (lásd Gazdi) kényelmes párnaként, esetlegesen fűtőtestként üzemelnek, megengedjük, hogy az ágyon maradjanak.

Ha még inkább tudatosítani akarod a pozíciódat, az alábbi kiegészítéseket teszem: ágyon, minél közelebb a párnához, paplan alatt, bűzös galambokat eregetve és horkolva alszunk. Mi, vezérek.

1017414_482542728500735_641431510_n

2. Az étel-háború. Nem vacsoracsata, hanem folyamatos, nyálra menő küzdelem. Az a minimum, hogy napi 2x jár nekünk a rendes ellátás, legyen ez táp, hús vagy bármi, de ennyivel nem érhetjük be! Minden, amiből a kétlábúd eszik, a tiéd! Akár tetszik az illata, akár nem, ne hagyd magad, a hatalomért meg kell szenvedni. Ülj minél szorosabb közelségben a tányér széléhez, és csöpögj. A nyáltermelést még inkább tudod fokozni, ha közben töpörtyűre gondolsz még akkor is, ha Gazdád répát vagy egyéb szánalmas borzalmakat eszik. Fontos a fokozatosság: kezdetben csak csöpögj a földre, majd a kétlábú lábára, és mikor ideges lesz, és törölgetni kezdi magát, nyelveddel finoman érintsd meg a kiszemelt ételt. Akkor már úgyis megkapod.

Kummer János fotója

Kummer János fotója

3. Irányítás. A séta a nap fénypontja, nehogymár ne te döntsd el, merre kell menni! A gazdák hajlamosak azt képzelni, hogy beleszólásuk van a programodba, holott neked komoly lepisilni-, leugatni-, felzabálni valóid vannak. Ha kénytelen vagy gazdádat pórázon rángatni, húzd. Testmozgásnak is remek, és előbb-utóbb fel fogja adni. Akkor pedig tiéd a szabadság, és ő majd vár. Mert ebben biztos lehetsz, mindig megvár. Ilyen szánalmas lények ezek a kétlábúak, sosem tudnak annyira haragudni, hogy ne vigyenek haza. Meg hát, minek is, hiszen ők a hibásak mindenért.

koronás

Ha ezek már mennek, kezdhetjük a következő fokozatot. Kis lépések az ebvilágnak, nagy lépések az elnyomásnak.

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Agota Szots says:

    Imádom.Tökéletesen igaz minden gondolat.Sőt mi több…ha lekésed a buszt és később jössz haza….utállak 10 percen keresztül mert féreg vagy.Egyébiránt lerántottam a telefont mert csörgött.Bele sem ugattál.Hajad illatát éreztem rajta és az arcod melegét.Ne keresd a mackóalsódat mert eldugtam a párnácskám alá és a félpár zoknidat a postás vitte el.A levelet is átvettem,nyomatékosan aláírtam….régi kínai lyukrendszerrel.A feladó neve furcsa volt.Nem tudom megemészteni.Megmutatom ha Elmegyek veled sétálni….miért írnak barna galacsinra az emberek?….Ilyen volt az én kutyám.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!