Demény, a kötsög

Honnan tudod, hogy a kutyád szeret?

Gazdi csirkepörköltet főz, és miután leesett belőle nekem minden, ami leeshet, úgy döntöttem, mancsomba veszem a zinternetet. Hát, nem kellett volna! Mióta én nem blogolok, mert sokkal fontosabb dolgaim is vannak a népokításnál, azóta mindenféle kóklerek kezdtek kutyául írni. Nevetséges! Találtam például egy macskakaparást arról, honnan tudod, hogy a kutyád szeret? Olyan bődületes badarságok voltak benne, hogy dühömben lemancsolom a valóságot, nehogy néhányan rosszul értelmezzék a kutyás létet.

Honnan tudod, hogy a kutyád szeret?

 1. Először is, téged választott. Választhatott volna sokkal szebbet, okosabbat, kedvesebbet, de valamiért ő úgy döntött, hogy mindennél értékesebb életét a te kétbalkezedbe helyezi. Mi ez, ha nem szeretet? Az a minimum, hogy cserébe halálosan elkényezteted, és minden áldott nap mancsát csókolgatva hálálkodsz, hogy van neked. Vannak ugyanis kutyátlanok. Na, ők aztán minek örülhetnek?

  222887_1855376429672_7423216_n

 2. Elvisel. Elviseli a teljesen értelmetlen kétlábú vselkedésed, hogy ok nélkül kiabálsz, meg mitképzelszezel, mikor ő csak eszik. A parkban. Meg mindenütt. Hogy fura szabályokat akarsz hozni azért, hogy azt hidd, te vagy a főnök, pedig dehogy. Elviseli kétlábú hüjjjeségeidet, a pórázt, a kutyaágyat, hogy hűtőben tartod a kaját, ahol nem éri el.

  317936_406828532738822_106787983_n

 3. Vár rád. Mert a gyógyíthatatlan munkakórodtól leginkább a kutyád szenved, aki egész nap vár haza, hogy végre azzal foglalkozz, ami igazán fontos az életben: vele. És megvárja, mikor érkezés után lehiggadsz, és összeszedegeted a kiborogatott kukát, amit csak neked csinált, hogy el ne felejtsd máskor levinni a szemetet. Mert a kutya erre is figyel. A rendre és tisztaságra.

  imag1491_1

 4. A kutyád szeret, mert nem hagy el. Akkor is veled akar maradni, ha te egy ididóta vagy, aki néha elfelejti, hogy sétálni kell, enni kell, simogatni kell. Akkor is veled akar maradni, ha rossz napod van, és kutyába sem veszed. Akkor is veled akar maradni, ha egy köcsög (CS-vel) vagy, és ütöd, vágod, láncra vered. Mondjuk, ezt sosem értettem. Ha szereted a kutyádat, nem tartod láncon. Ha nem szereted, minek kötöd magadhoz? Beteges dolog.

  kutyahaz

 5. A kutyád szeret. Mert még nem rágta el a torkodat álmodban. Mert amúgy megtehetné. Egy csivavának nyilván sokáig tartana, de megtehetné. Farkasok vagyunk. Hajlamosak vagytok elfelejtkezni erről, mikor hüjjje szerkókba bugyoláltok, meg babusgattok, szőrös gyereknek hívtok. Farkasok vagyunk, és szeretjük a gazdinkat.

  735083_406472956107713_2141924010_n

A zinternet tele van baromságokkal, amiket sem elásni, sem megrágni nem lehet. Így leginkább az oldalbapisálást javaslom. És azt, hogy kutyás kérdésekben szagértőhöz forduljatok. Olyanhoz, akinek 4 lába van. És ugat.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!